Wednesday, March 28, 2007

Tato vyhláška

nabývá platnosti 13.4.1994 ve 23:59:57,32. Jak ulovit krokodýla
Víš jak ulovit krokodýla?
Určitě ne, tak já ti to řeknu:
Potřebuješ na to: Rybářskej prut, aritmetický tabulky, maso na gril, gril, jablko, dvě pletací jehlice a příručku na lov jelenů.
A jak to uděláš...
Přijdeš k řece, kde předpokládáš výskyt krokodýla a nahodíš prut. Jenže na prut krokodýla nechytíš, takže začneš grilovat maso, abys ho přilákal. Ale než je maso ugrilovaný, tak to chvíli trvá, a aby sis zkrátil to čekání, tak si sedneš k tomu prutu, chytáš ryby a čteš si aritmetický tabulky. Jenže aritmetický tabulky jsou strašně nudný čtení, takže usneš. Mezitím se ugriluje to maso, krokodýl ho ucítí a vyleze z vody. Tam uvidí tebe jak spíš a chce tě sežrat, jenže tam uvidí ty aritmetický tabulky, tak si je začne číst. ale aritmetický tabulky jsou hrozně nudný čtení, takže usne. A kdo dřív usne, tak se i dřív vzbudí. Ty se teda vzbudíš, uvidíš vedle sebe spícího krokodýla, hrozně se vyděsíš a vezmeš jednu tu pletací jehlici a bodneš mu jí do oka. Jenže pletací jehlicí krokodýla nezabiješ, takže ten krokodýl se akorát vzbudí, nasere se a začne tě honit. A ty jak zdrháš, tak upustíš to jablko. No a jablko nepadá daleko od stromu, tak na ten strom vylezeš, počkáš si, až tě krokodýl nožene a když se za tebou na ten strom začne sápat, tak mu bodneš do druhýho oka tu druhou pletací jehlici. A krokodýl se dvěma pletacíma jehlicema v očích vypadá skoro jako jelen, takže dál postupuješ podle příručky na lov jelenů.
Proč přeběhlo kuře přes cestu?
• Učitelka z mateřske školky: Aby se dostalo na druhou stranu.
• Platón: Pro vyšší dobro.
• Aristoteles: Je přirozeností kuřat běhat přes silnici.
• Karel Marx: Byla to historická nutnost
• Saddam Hussein: Bylo to nevyprovokované povstání a my jsem byli v plném právu při odvetném úderu 50 tunami nervového plynu.
• Ronald Reagan: Zapomněl jsem.
• Kapitán James T. Kirk: Nebojácně se vypravilo tam, kde ještě žádné kuře nebylo.
• Hippokrates: Nedostatečný sekret slinivky břišní.