Sunday, March 18, 2007

Využijte moment překvapení. Pochovejte nenuceně kočku, jako byste ji chtěl odnést k misce s večerí. (Vašeho podivného vzezrení si kočka obvykle nevšimne zpravidla se o módu vůbec nezajímá. Pokud by to přece jenom zaregistrovala, klidně ji vysvětlete, že jste se nechal najmout na laické testování výrobků firmy Adidas.)
6. Jakmile jste jednou v koupelně, je pro prežití klíčovou otázkou rychlost. Jediným pohybem zabouchněte koupelnové dveře, vnikněte do vany, zavřete prepážku, ponořte kočku do vany a postříkejte ji sprejem. Tím začalo nejdivočejších 45 sekund ve vašem životě. Poznámka: Kočka nemá držadlo.
7. Přistupuje skutečnost, že kočicí kožich je teď plný pěny, což problém zásadně zkomplikovalo. Nepředpokládejte, že kočku udržíte na jeden zátah déle než dvě nebo tři vteřiny. Když se vám to na chvilku podaří, nezapomeňte použít další dávku šamponu a splašeně ji drhnout. Po chvilce se vám vyškubne a spadne zpátky do vody, címž se opláchne. Národní rekord v koupání kočky jsou tři dávky pěny, neočekávejte proto příliš mnoho.)