Monday, March 12, 2007

Ženy silného charakteru či vůle jsou vždycky namyšlené, nebo svině.
• Ženy si vždycky nacpou pěst do úst, jsou-li vyděšeny.
• Ženy musí být vždycky zachráněny hrdinou, třebaže jsou šampiónkami/odbornicemi na to či ono.
• Ženy jsou vždycky příliš hysterické, než aby udělaly, co jim hrdina nakáže. Musí jim pomoci/přinutit je/omráčit.
Know how
1. Zavřete do prázdné místnosti 20 opic.
2. Pod strop do středu místnosti zavěste banán a přisuňte k němu žebřík tak, aby se dalo na banán dosáhnout. Je důležité, aby se k banánu nedalo dostat jinou cestou než po žebříku.
3. Nainstalujte na strop systém, který vždy, když nějaká opice začne vylézat nahoru po žebříku, spustí na celou plochu místnosti ledovou sprchu (něco na způsob hašení požáru).
4. Opice se rychle naučí, že není možné lézt po žebříku, aby se zároveň nespustila ledová sprcha.
5. Potom nahraďte jednu z 20 opic novou. Ta se hned zkusí přiblížit k žebříku a dostat se tak k banánu. Zbytek opic se na ni okamžitě vrhne a začne ji mlátit, i když chuděra vůbec netuší proč.
6. Následně vyměňte další starou opici za novou. Při jejím pokusu o zteč banánů se ostatní na ni opět vrhnou a ta, která byla dodána těsně před ní, ji bude mlátit nejvíc.
7. Pokračujte ve výměně opic podle předešlého vzoru až do té doby, než budou všechny opice "nové".
8. Nyní už se žádná z opic neodváží přiblížit k žebříku a i kdyby to nějakou opici z nějakého důvodu jenom napadlo, ostatní ji zmasakrují a nejhorší na té věci je, že ani jedna z opic nebude tušit důvod.
Závěr: Takto se rodí běh a kultura firmy. Jak dát kočce tabletu
1. Pevně kočku chyťte. Její hlavu si položte na loket, jako když dáváte miminku pít z láhve. Potichu říkejte: "Hodná čičinka!" Strčte tabletku do kočičí tlamičky.

Labels: