Friday, March 16, 2007

Nepokoušejte se ji koupat na otevřeném prostranství, kde vás snadno donutí, abyste ji pronásledoval. Zvolte si velmi malou koupelnu. Meří-li vaše koupelna více než půl metrů čtverečního, je nejlepší vlézt do vany i s kočkou a zavrít posouvací prepážku, jako kdybyste se chtěl sprchovat. (Obyčejná igelitová plenta nestačí. Průmerná kočka nadělá i že tří vrstev pogumovaného plátna cáry rychleji, než politik změní svou stranickou príslušnost.)
3. Vězte, že kočka má drápy a nebude váhat odstranit vám z těla všechnu kuži. Vaší výhodou zde je chytrost, díky které víte, jak se obléci tak, abyste byl maximálně chráněn. Doporučují kombinézu z plachtoviny zastrčenou do montérských holínek nad kolena, rukavice z ocelového pletiva, vojenskou helmu, hokejovou masku a neprůstřelnou vestu s dlouhými rukávy.
4. Připravte si všechno předem. Až vám kočka začne prokutávat díru do neprustřelné vesty, nebudete mít čas zaskočit si pro osušku. Napusťte předem vodu. Ujistěte se, že láhev s kocicím šamponem se nalézá za prepážkou uvnitř prostoru vany. Vyzkoušejte si, že dosáhnete na osušku, i když ležíte na zádech ve vaně.

Labels: