Monday, July 30, 2007

30. Vyližte dosucha svůj talíř. Zeptejte se své partnerky/partnera, zda smíte vylízat i její/jeho.
31. Stále si něco monotónně mumlejte. Velmi nahlas.
32. Nacpěte si do kapes všechny slánky, pepřenky, párátka, ubrousky, příbory, umělé květiny, zkrátka vše, co není přišroubované.
33. Vydražte svou partnerku/partnera v dražbě. Za stříbrné příbory.
34. Vezměte si svůj talíř a zalezte si pod stůl.
35. Objednejte si jeden horký brambor. Když ho vrchní přinese, schovejte si ho do kapsy, zavolejte si zase vrchního, a požadujte "brambor, který jste si před půlhodinou objednali a ještě nedostali." Počkejte, až odejde a vyndejte z kapsy svůj brambor. Až se vrchní vrátí, sledujte jeho obličej.
36. Poručte si býčí jazyk. Dělejte oplzlá srovnání nebo poznámky.
37. Během jídla se bavte o vyřážkách a nežitech.
38. Během jídla mluvte nějakou hatmatilkou.
39. Omluvte se, ze si musite odskočit. Až se vrátíte, položte na opěradlo židle náhradní pár spodního prádla. Až se na vás vaše partnerka/partner podívá, s klidným obličejem prohlašte: "Potřebovaly vyvětrat."
40. Vezměte si s sebou asi dvacet svící. Během jídla se zvedněte a umístěte je do kruhu kolem stolu. Zpívejte při tom chorály.
41. Pokud to platí ona/on, objednejte si nejdražší jídlo na lístku. Vezměte si jedno malinké sousto, zašklebte se a řekněte: "Miláčku, zase ses nechal(a) napálit."
42. Nechte zabalit všechny kosti a řekněte, že je berete domů své stré, senilní matce, protože je to levnější, než ji krmit.
43. Požadujte, aby vám vrchní všechno jídlo nařezal na malé kousíčky. Stejně tak po něm chtějte, aby od každého ochutnal, jestli to neni otravene.