Tuesday, January 17, 2006

Patek

8.00 - Navrat z obeda..
8.25 - Nejaky nestastnik z planovaciho volal, ze zapomnel heslo, a zadal o radu. Poradil jsem mu tedy, aby pouzil specialni proceduru pro obnovu hesla - FDISK. Nestastnik podekoval a zavesil.. Paneboze, i tihle lide maji volebni pravo?
8.35 - Zase volal ten z planovaciho.. Problem s heslem byl vyresen, zato se objevil jiny - pri bootovani mu system hlasil "Error accessing Drive 0". Rekl jsem mu, ze to je hardwarovy problem a ze potrebuje novy pocitac..
9.15 - Maler; ten nestastnik, ktereho jsem vcera v Doomu sejmul na seste urovni, byl sef.. Vtrhl ke mne rozliceny do kancelare a nereagoval ani na muj novy screensaver Obsession. Od pondelka mam padaka.
10.00 - Delam to, co predevcirem Milan, tj. prohledavam inzeraty s nabidkou zamestnani a na par vybranych zkousim volat. V prestavkach mezi telefonaty provadim upravu maker - pridavam prikaz DeleteDocument. Bez dobre systemove podpory se proste zadna firma neobejde.
11.15 - Sehnal jsem nove misto. Je to dokonce stejna funkce, jakou jsem mel tady, a to u jedne softwarove firmy, ktera loni uvedla na trh novy operacni system.. Posilam tedy do site na rozloucenou cerva a balim si hrnicek na kafe.