Wednesday, November 26, 2008

Svět socialismu 25/1988 Vydržte to 30. dubna!!!
Přečtěte si prosím tuto výzvu a předejte ji dále, mohla by se z ní stát geniální akce, pokud budou všichni spolupracovat!
Toto je protestní akce proti stále stoupajícím cenám stočného! Neustále stoupající ceny stočného získávají pomalu zastrašující rozměry. Je nejvyšší čas na reakci nás - postižených. Celosvětově stoupají ceny stočného neakceptovatelným způsobem, i když jsou miliony odpadních rour v zásobě. Nyní se rozhodli projektanti kanalizace snížit průměry odpadních rour, aby vyhnali ceny uměle nahoru.
Všichni postižení jsou nutně vyzváni k protitahu. Rozhodující den je 30. duben 2000.
Pokud tento den nikdo nepůjde na záchod, nemůže si trh této skutečnosti nepovšimnout. nepovšimnout. Musíme si uvědomit, ze když máme moc, měli bysme ji použít. Dnešní moderní komunikační prostředky umožňují informovat o této akci ve velice krátké době obrovské množství lidí...
Dojděte si před, nebo po 30. dubnu 2000, ale: NECHOĎTE NA ZÁCHOD 30. DUBNA 2000, VYDRŽTE TO!!!
Tato akce je nutná proto, aby pár milónu lidí ukázalo KANALIZAČNÍM VYDŘIDUCHŮM, že se jim přejídá neustálé placení čím dál více peněz za stočné a mají toho tak akorát po krk.
Spolupracujte!!! Předávejte tuto výzvu dále!!! Pošlete tuto informaci svým přátelům a známým. Pomozte udělat z 30. dubna 2000 nezapomenutelný den!
Kolik přispěvatelů mailing listu je zapotřebí k výměně žárovky?