Thursday, November 29, 2007

MUSÍŠ MÍT JENOM TRPĚLIVOST !!!!!

Protože tohle je Tvoje jedinečná příležitost uvést svůj sexuální život naráz do pořádku. Už nikdy více nákladné pozvánky k pozdní večeři, už žádné strachy pred triviálními kravinami, které musíš překousnout jenom proto, abys dostal svoji vyvolenou do postele, žádné podbízení se tchýni a už vůbec žádná nechutná slovíčka typu svatba, zásnuby atd., při kterých Tě polévá studený pot a při kterých zrudneš jako rak a lapáš po vzduchu ve smrtelném zápase.
Nerozmýšlej se proto dvakrát a pošli ještě dnes tento řetězový mail svým sedmi nejlepším kamaradům.
Revoluce v informačních technologiích
Rádi bychom vám představili zařízení komplexní nezávislý informační heterogenní akvizitor, známé jako kniha. Tento nástroj znamená opravdový průlom v informačních technologiích: žádné dráty, žádné elektrické obvody, žádné baterie, nemusí být k ničemu připojen a nemusí se zapínat. Použití je tak prosté, že to zvládne i malé děcko - stačí proste otevřít desky. Je malý a snadno přenosný, lze jej používat prostě kdekoli - třeba i v křesle u krbu - a přitom je schopen nést obrovské množství informací, objemem srovnatelné s kapacitou CD-ROMu.
Princip je vpravdě důmyslný: každá kniha je zkonstruována ze sady listů papíru (recyklovatelného), kde každému listu je přiřazen unikátní numerický index; takový list je schopen nést tisíce bitů informací. Tyto listy jsou tzv. double-density, to jest informace lze zapisovat na obě strany listu (tzv. stránky), tím je ještě zdvojnásobena kapacita. Všechny listy jsou speciální technologií spojeny do souvislé řady dle indexu tak, že tvoří jeden celek, ale přesto s nimi lze manipulovat (otáčet je) dle potřeby.
Každá stránka je opticky snímána a informace jsou registrovány přímo ve vašem mozku. Pohyb obsahem knihy je řízen pouhým pohybem ruky, držící list. Funkce Prohlížení umožňuje dosáhnout okamžitě jakékoli stránky, ať už směrem dopředu či dozadu, bez nutnosti sekvenčního načítání. Nevětší výhodou je primární index - tzv. Obsah, který umožňuje instantně vyhledat libovolnou informaci, která je zahrnuta do indexu. Díky unikátní technologii Kapitolování lze dokonce hledat skupiny informací podle přibližného popisu, aniž by příslušné listy musely být nutně všechny zahrnuty do primárního indexu.
Volitelné příslušenství Záložka dovoluje navíc přesně označit místo, kde jste skončili při minulém použití, aniž by došlo k jakékoli modifikaci knihy! A pozor - Záložka funguje, i když je kniha zavřená! Přijaté standardy dovolují téměř neomezenou portabilitu Záložek, takže drtivou většinu z nich lze bez obav použít do jakékoli knihy bez ohledu na to, kdo knihu vyrobil. Přenosná, trvanlivá a komfortní, to je kniha - revoluční vlna nové generace zábavy i poučení.
Ve výrobě je řada nových titulů mimo jiné díky vynikající vývojové podpoře - speciálním nástrojem zvaným translinguální uhlíkový širokopásmový kompaktní anotátor, slangově tuška, lze vyvíjet jakoukoli knihu bez ohledu na typ informací, jaké má obsahovat. Hleďme vpřed - lidstvu přibyl nový společník, kniha.