Wednesday, October 04, 2006

Hrozí virus!!!

Pozor!!!
V Internetu se začíná šířit zatím nejnebezpečnější virus! Do počítače proniká protokolem ICMP a DNS dotazy, takže je prakticky nezjistitelný a firewally jej nezadrží.
Pokud dostanete e-mail se slovem Badtimes v subjectu, okamžitě ho smažte bez čtení. Jde o doposud vůbec ten nejnebezpečnější virus!!!
Po průniku do počítače nejprve rozbliká obrazovku na takovém kmitočtu, že kdo se na ní podívá, je do dvou až tří sekund zhypnotizován a upadne na své židli do alfa-spánku. Poté virus roztočí pevný disk na tak vysoké obrátky, že plotny disku prorazí kryt disku i počítače a uříznou spícímu uživateli hlavu a jiné končetiny. Při tom dojde samozřejmě také ke ztrátě všech dat z disku. Nejen to, on zničí i všechny diskety položené poblíž počítače.
Přenastaví váš termostat v ledničce, takže vám roztaje zmrzlina a srazí se vám mléko. Demagnetizuje vám proužky na platebních kartách, zruší předvolby na videu a pomocí prostorového harmonického pole poškrábe všechna CD, která si budete chtít přehrát.
Vaší dívce změní telefonní číslo. Do akvária vám naleje fridex. Před příchodem návštěvy vám vypije všechno pivo a na stole nechá špinavé fusekle.